Welkom bij Isagenix

Voeding is complex. Wij maken het eenvoudig.

Isagenix creëert eenvoudige, bewezen producten die optimaliseren wat ons lichaam van nature doet. Isagenix helpt jou je grootste bezit te beschermen: jouw gezondheid.

Welzijn en samenwerken

Kleine successen op andere gebieden van welzijn kunnen ons vaak aanzetten tot grote overwinningen. Kijk en zie wat er mogelijk is met de Art of Wellbeing.

Bij Isagenix richten we ons op 5 belangrijke gebieden als het gaat om holistisch welzijn. Misschien wil je je nu richten op slechts één of twee gebieden of misschien alle vijf. Wat jouw reden ook is waardoor je hier gekomen bent, wij zijn blij dat jij ons gevonden hebt.

Gewichtsbeheersing

Onze systemen en producten helpen je om gewichtsbeheersing te begrijpen, zodat jij je kunt concentreren op het bereiken van je persoonlijke doelen.

Natuurlijke schoonheid

Schone pure ingrediënten helpen jou om jouw glans van binnenuit te ontdekken.

Dagelijkse voeding

Ondersteun jouw drukke leven met onze baanbrekende voedingsoplossingen, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Gerichte gezondheid

Richt je op een specifiek gebied als focus, concentratie of het stimuleren van jouw energie en vitaliteit. Wat jouw focus ook is, wij staan voor jou klaar.

Fitness

Verbeter jouw prestaties met producten die jou helpen jouw fitness naar een hoger niveau te tillen.

Collagen Elixer

Collagen Elixer is verrijkt met een innovatieve mix van marine-collageenpeptiden en krachtige plantaardige stoffen, verwent jouw huid met schoonheid, voeding van binnenuit. Wil jij ook jouw glans ontdekken?

Bevordert haar, huid en nagels. Een boost van vitamine C, zink en biotine in een mooi flesje.

Een eeuwenoude botanische blend. Verwen jezelf met hydraterende aloë vera, kalmerende kamille, voedende goji en acerolabessen.

Natuurlijke zoetheid. Verrijkt met wilde bessen, een vleugje zoete botanische kruiden en geen toegevoegde suikers.

Goed voor jou, goed voor de planeet. Collageen van verantwoorde herkomst en 100% recyclebare verpakking die is gemaakt in een CO2-neutrale fabriek.

Helemaal natuurlijk. Geen kunstmatige kleur- smaak- of zoetstoffen.