www.coachnutrition.nl

SAMEN SLIM

LEEF SLIM,
EET SLIM,
BLIJF SLIM

BEN JIJ DE BAAS OVER JOUW EIGEN GEWICHT? BIJ COACH NUTRITION IS HET ENIGE DOEL VAN ONZE PROFESSIONALS JOU TE HELPEN SLAGEN MET AFSLANKEN, GEZOND TE ZIJN EN DAT ZO TE HOUDEN. VITALITEIT EN LEVENSGELUK GUNNEN WE IEDEREEN: DAT MAAKT HET LEVEN LICHTER!

Onze professionals gaan samen met jou en onze gezonde, gevarieerde maaltijdvervangers de strijd aan met het gewicht dat jij zou willen verliezen. Jij maakt jouw wensen en doelen kenbaar, we bespreken jouw specifieke situatie en stellen vervolgens een uitgebalanceerd programma samen. Op maat gemaakt voor jou!

PRODUCTEN?

De Coach Nutrition producten bevatten alle belangrijke voedingsstoffen die je nodig hebt om jouw doelen te bereiken, bijvoorbeeld extra proteïne en collageen.
Ze zijn vrij van gluten, toegevoegde suikers, conserveringsmiddelen én kleur of smaakstoffen. Tevens zijn onze producten halal verwerkt. Alles wat je nodig hebt en tegelijkertijd laag in calorieën en makkelijk in gebruik! Hoe slim is dat?

Middel 1

SAMENBLIJVEN WE SLIM!

Wanneer je jouw doel bereikt hebt en tevreden en trots naar jezelf en jouw eigen prestatie kunt kijken, gaan we afbouwen. We zorgen er samen voor dat je een gezond en goed vol te houden eetpatroon aanleert. Stap voor stap ontwikkelen we de gezonde leefstijl die bij jou past. Natuurlijk is er ook ingebouwde ruimte voor iets minder gezonds. Lichter leven moet juist niet altijd zwaar zijn. Zo blijven we samen slim.

💚💙💯 Het was al goed, het werd nog beter & alles blijft alleen maar verbeteren, alleen het beste voor mijn mensen 💚💙💯

❤️ De wereld (is) veranderd ❤️

🍀💙💚Wil jij ook succesvol GaanMetSjaan? 🍀💙💚

Ik luister naar wat mijn mensen om mij heen vragen…? Is er iets (beters) wat daar op aansluit? Alles wat positieve energie geeft.
Mensen veranderen, producten veranderen.
Ik heb altijd gezegd : als er nog iets beters op ons pad komt, wat bij deze tijd past, en wat mijn mensen willen & vragen, dan sta ik daar altijd voor open, zal ik het uitproberen om te ervaren hoe iets is.
Bijna wekelijks wordt ik wel benaderd door grote bedrijven of ik hun product niet op wil nemen in mijn praktijk… Niets doe ik zomaar. Mensen om mij heen hebben uitgeprobeerd om te weten, en te ervaren wat hun ervaring is. Alle opbouwende kritiek neem ik met mij mee.

Voorheen had ik het vertrouwen dat als ik m’n producten had, ik wel afviel…. Nee, zo werkt het niet. Dat heb ik dit jaar nog meer dan anders mogen ervaren. Met voeding aan de slag gegaan, en ervaren dat ik door hey advies wat ik anderen mag geven en nu door zelf mijn eigen gezonde plan te volgen, ik mijn kilo’s verloor en nog steeds verlies! (-19kg inmiddels…)

Als een product ingezet wordt als hulpmiddel om jouw doel nog beter te bereiken op een efficiënte & gezonde manier ben ik daar altijd voorstander van.
Zo fijn dat ik dan ook mag samenwerken met bedrijven die ruimdenkend zijn. Onafhankelijk en Zonder Oordeel. Die producten en mensen niet in hokjes plaatsen en alleen hun eigen producten het beste vinden… De bedrijven met wie ik samenwerk passen bij mijn mensen en bij mij die zelf met de tijd mee willen gaan. Het één bijt het ander niet.

Ik mag coachen op de manier waarop het bij mijn mensen past en daarom ben ik blij en dankbaar dat ik oa gekozen heb voor producten in mijn bedrijf van Coach Nutrition! Nieuw, Verantwoord, Gezond en Zeer Effectief 💙💚💯😍 en dat is wat een ieder bij mij mag kiezen en wat zij willen! Nogmaals : de nadruk ligt juist niet op de producten! Wel kan het voor sommige een goed hulpmiddel zijn om een boost te maken, en ik weet uit de praktijk ervaringen en bij mij zelf dat het ook met de juiste voeding kan, wat bij één ieder past. Dat kan ik jou leren.

💙Niets moet alles mag, Jij Mag Alles Eten!
Ik leer jou graag, zoals ik al velen heb mogen leren & zoals ik velen nog steeds succesvol leer, hoe jij dit op een gezonde & verantwoorde & effectieve manier kan toepassen in jouw leven 💙

Zie oa www.coachnutrition.nl
Vragen? Contact mij! 💚💙🍀

💕Ik begeleid jou graag op de manier wat bij jou past 💕

❤️ Love Rules Always ❤️

De kosten van de producten van coach nutrition zijn gemiddeld tussen de €1,50 en €3,75 per stuk. Daarin bepaal jij wat jij kiest en lekker vindt.