Welkom bij Praktijk Save Fit In Control

Mijn naam is Jeanine en ik ben hier om jou te begeleiden met het vinden van balans in je eetschema en levensstijl. Of je nu 5, 10, 20 of maar een paar kilo wilt afvallen. Door middel van de juiste kennis, motivatie, inspiratie en mindset ga ik jou begeleiden.

🍀💪🏾👌🏽Tijdens het GaanMetSjaan – programma leer ik jou & begeleid ik jou naar een gezond gewicht. Wat bij jou past. Wordt SaVe Fit In Control 🍀💙💪🏾👌🏽

Wil jij een gezond(er) eet- en leefpatroon? Een gezond gewicht? Een lager risico op gezondheidsproblemen? Vitaliteit en meer energie? Weten wat je kunt eten: verantwoorde dagelijkse voeding? Ruimte voor jouw “lekkers” ?

Als specialist op het gebied van een gezonde leefstijl kan ik jou de informatie leren en overbrengen van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied. Ik kan jou coachen en de juiste tools geven. 

✘ Heb jij verschillende diëten gevolgd en heeft het uiteindelijk niet het echt gewenste resultaat opgeleverd?

✘ Het bekende jojo effect:  Je valt telkens weer terug op jouw oude gewicht en weet jij echt niet meer wat jij moet doen om wel blijvend af te vallen?

✘ Ben je onzeker over jouw eigen lichaam wanneer je in de spiegel kijkt of langs een weerspiegeling van een etalage loopt?

✘ Ben je vaak moe, energieloos en/of prikkelbaar waardoor je merkt dat je niet alles uit het leven kunt halen of die leuke partner voor je vriend(in) of gezin kunt zijn?

✘ Zoveel verschillende diëten…wil jij bij mij leren wat bij JOU (!) past? Weet jij nu zelf even echt niet meer wat werkt voor jou en bent op zoek naar een methode die wel werkt?

Dan is het tijd voor actie!

Wat kan ik hierin voor jou betekenen?

Ben jij opzoek naar iemand die eens met je mee kijkt naar je eetpatroon, zodat jij daadwerkelijk kunt ontdekken wat er mis gaat en we vanuit daar een positieve en blijvend resultaat te realiseren. Iemand die de stok achter de deur is voor alle “smoesjes” zodat je daadwerkelijk aan de slag gaat en resultaat gaat boeken. Een coach die jou wegwijs maakt in de grote wereld van gezond afvallen en die naast je staat en jouw begeleid tijdens het behalen van jouw streefgewicht?
Als gewichtsconsulent kijk ik graag met je mee. Waar sta je en wat wil je bereiken? Stap voor stap gaan we samen opzoek naar wat werkt voor jou en gaan we voor blijvend resultaat.

Dit is het jaar en dit is de tijd waarin jij jouw streefgewicht zult behalen en leren behouden!

Bmi meter en Calorie behoefte

https://www.caloriecalculator.nl/bmi-caloriebehoefte/