Mindful eten is goed voor jezelf zorgen.

Eten doe je niet altijd omdat je ‘honger’ hebt. Mensen eten ook omdat ze een rotdag hebben gehad, of omdat ze zich vervelen, of omdat ze onrust voelen, of omdat de koektrommel heel verleidelijk op tafel stond, of omdat ze een traktatie van een collega niet willen afslaan.

Mindful eten betekent ook : onderzoeken waarom je eigenlijk gaat eten. Daarbij is het essentieel dat je jezelf niet veroordeelt, maar dat je juist nieuwsgierig en mild naar jouw eigen gedrag kijkt. Waarom zou je jezelf veroordelen omdat je naar de chocolade of een blokje kaas grijpt?

Mindfulness maakt je zelfbewust, (leer) leven in het hier & nu…(leer) intens te genieten. Bewegen is goed voor onze gezondheid, voor ons lichaam en ook om jouw conditie op peil te houden… Als je daarbij ook goed zorgt voor jouw ontspanning en het gezond en op de juiste manier voeden van jouw innerlijke ‘ik’, het voeden van jezelf, wat bij jou past, dan kun je ook echt tot jezelf komen & blijven en niet oppervlakkig. Door te ontspannen komt jouw geest beter in balans met jouw lichaam. Beiden hebben elkaar nodig om goed te verbinden.


Mindfulness Coaching brengt valkuilen in het huidige leef- en eetpatroon naar boven en biedt je emotionele, mentale en fysieke handvatten. Je leert om deze valkuilen te herkennen, te erkennen en te accepteren dat deze voortkomen uit de persoon die je tot nu toe bent geweest. Door bewust te zijn van je gedrag en gewoonten kun je met behulp van mijn coaching & begeleiding bewust een andere weg inslaan naar een oplossing en een nog betere versie van jezelf.

🍀💪🏾👌🏽Tijdens het GaanMetSjaan – programma leer ik jou & begeleid ik jou naar een gezond gewicht. Wat bij jou past. Wordt SaVe Fit In Control 🍀💙💪🏾👌🏽

Mindfulness is de manier om tot jezelf te komen. Bij mij krijg je de juiste handvaten. ik begeleid je hierin graag met liefde & plezier.