Je kunt gerust stellen dat ik je op verschillende vlakken bij kan staan. Zo schakel jij me in als voedingscoach in Tilburg, maar kan ik je ook op het gebied van mindfulness in Tilburg en als lifestyle coach prima van dienst zijn. Wil jij aan je voeding werken, dan ben je bij mij altijd aan het juiste adres.

Voedingscoach in Tilburg die je helpt met je obstakels

Als voedingscoach in Tilburg kijk ik mee naar het eetpatroon om zo te ontdekken waar eventuele struikelblokken zitten. Van daaruit kunnen we samen proberen een positief en uiteraard blijvend resultaat te realiseren. Ja, noem me maar de bekende stok achter de deur. De meeste mensen willen graag iets aan hun eetpatroon veranderen, maar blinken uit in smoesjes. Met de bekende stok achter de deur is het gedaan met de smoesjes en ga je dus echt met je eetpatroon aan de slag. Ik coach je en maak je de wegwijs in de wereld van een gezonde manier afvallen. Daarbij sta ik nadrukkelijk naast jou, begeleid ik jou onderweg naar het voor jou ideale gewicht.

Kijken waar je precies staat om van daaruit te werken aan een blijvend resultaat

In eerste instantie gaan we kijken waar jij precies staat. We bepalen vervolgens de doelstelling en werken stap voor stap aan aan een blijvend resultaat. Samen kijken we naar methoden die werken voor jou, waarbij het realiseren van een blijvend resultaat natuurlijk het belangrijkste streven is. Behalve als voedingscoach in Tilburg kun je me ook inschakelen voor mindfulness. Als vanzelf komen dan de valkuilen binnen jouw eet- en leefpatronen aan de oppervlakte. Ik kan je op basis daarvan emotionele, mentale en fysieke handvatten bieden. Op die manier leer je zelf ook valkuilen herkennen en die te accepteren. Bewustwording kan leiden tot een nog betere versie van jezelf. Ik begeleid en help je daar graag bij.

GaanMetSjaan is ondertussen al een begrip geworden in Tilburg en wijde omgeving

Tenslotte ben ik ook nog in te schakelen als lifestylecoach. In dat geval werken jij en ik samen aan jouw gezondheid, voeding en ook beweging. GaanMetSjaan geldt in dat opzicht ondertussen al als een begrip en een programma dat werkt. Ik ben breed inzetbaar en help je graag verder. Maak er gebruik van en voel je beter, fitter en vitaler. Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact op.