Iedereen kan een beroep op mij doen, en dat in verschillende gedaantes. Zo ben ik voedingscoach in Tilburg, ben ik jouw partner op het gebied van mindfulness in Tilburg en ben ik ook als lifestyle coach in te schakelen. In alle gevallen gaan we voor een blijvend resultaat. Een resultaat waarbij jij je beter voelt.

Specialist in mindfulness in Tilburg

Als specialist in mindfulness in Tilburg coach ik je en probeer ik eventuele valkuilen in jouw huidige eet- en leefpatroon in beeld te krijgen. Vervolgens bied ik je steeds emotionele, mentale en fysieke handvatten aan om iets aan die valkuilen te doen. Ik help je om de valkuilen zelf te herkennen, te erkennen en te accepteren en dat die voortkomen uit de mens die jij tot op dat moment bent gewest. Je word je bewust van je gedrag en van je gewoonten. Ik kan je met coaching en begeleiding als mindfulness in Tilburg helpen om een andere weg in te slaan. Die weg moet van jezelf een betere versie maken van de persoon die je was.

Uiteraard streven we een blijvend resultaat na

Behalve op het gebied van mindfulness in Tilburg, schakel jij me ook in als voedingscoach in Tilburg. Ik kijk dan mee naar jouw eetpatroon en ontdek wat er eventueel mis gaat in dat kader. Daarbij gaan we uiteraard steeds uit van het positieve en voor een blijvend resultaat nagestreefd. Ik ben in dat kader de stok achter de deur. Geen smoesjes meer! Ik maak je wegwijs in de wereld van gezond afvallen, ik sta naast jou, begeleid je om op jouw streefgewicht te komen.

GaanMetSjaan is dan het motto

Kies je voor mij als lifestylecoach, dan werken we samen aan de gezondheid, voeding en zorgen we samen dat je voldoende beweging krijgt. GaanMetSjaan is wat dat betreft het motto. Tijdens GaanMetSjaan leer ik je op de enige juiste wijze in beweging te komen en begeleid ik je al eveneens richting een gezond gewicht. Ook voor alleen Powerwalken kun je prima bij mij terecht overigens. Zo zie je, je kunt op een zeer breed vlak gebruik maken van de verschillende diensten die ik aanbied. Je weet dus waar je voortaan moet zijn wanneer je bijvoorbeeld een nieuw leefpatroon aan wilt wenden en aandacht voor de overtollige kilo’s hebt. Wil je snel aan de slag? Neem dan contact met mij op.