Je zoekt een geschikte lifestyle coach in Tilburg? Dan heb je die gevonden. Behalve als lifestyle coach in Tilburg, kun je me breder inschakelen overigens. Ook als je een voedingscoach zoekt of iemand die specialist is in mindfulness in Tilburg kun je prima bij mij aankloppen.

Een blijvend resultaat is steeds het streven

Wanneer jij me inschakelt als lifestyle coach in Tilburg, dan help ik je werken aan jouw gezondheid, voeding en help ik je om in beweging te komen. GaanMetSjaan is wat dat betreft dan ook mijn motto en steeds meer mensen besluiten ook daadwerkelijk te GaanMetSjaan. Ik leer je als lifestyle coach in Tilburg op de beste manier om in beweging te komen en vooral ook in beweging te blijven. Ik begeleid en coach je in de richting van een gezonder gewicht en samen kijken we naar de voeding die je neemt. Een blijvend resultaat is uiteraard ons doel. We stellen uiteraard steeds realistische doelen en doelen die ook daadwerkelijk haalbaar zijn.

Zo leer je een gezonde leefwijze aan te nemen

Naast mijn werk als lifestyle coach in Tilburg ben ik ook inzetbaar als voedingscoach in Tilburg. Ik maak je dan wegwijs in de wereld van de gezonde voeding. Ik ben dan vooral jouw stok achter de deur om een gezondere leefwijze aan te nemen en je daar ook aan te houden. Ik coach en begeleid en leer je hoe je op gezonde wijze af kunt vallen. Samen met jou bepalen we de doelstelling en het streefgewicht. Uiteraard werken we stap voor stap en samen ontdekken we precies die methode die voor jou werkt. Ook nu is het doel een blijvend resultaat.

Ook specialist in mindfulness in Tilburg

Tenslotte ben ik ook specialist in mindfulness in Tilburg. Je leert dan je eigen valkuilen te herkennen en erkennen en accepteert dat die valkuilen voortkomen uit de persoon die je tot op dat moment was. Samen gaan we op zoek naar een betere versie van jezelf. Ook nu is GaanMetSjaan weer het motto. En zo zie je; met mij kun je alle kanten op en in elk geval altijd de goede. Zeker als jij je beter wilt voelen, een gezondere leefwijze wilt aanleren en je echt wat aan de overtollige kilo’s wilt doen, doe je er goed aan bij mij aan te kloppen. Dan weet je dat het allemaal prima in orde komt. Wil jij zo snel mogelijk verandering in je leven aanbrengen? Neem dan contact met mij op.